Όλες οι κατηγορίες
EN

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Σόμπα κάμπινγκ>Σύστημα μαγειρέματος εξωτερικού χώρου>Λεπτομέρειες προϊόντος

backpacking
αυτόνομη
ενσωματωθεί
αλουμίνιο
1L
ενσωματωθεί
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country
Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country

Ενσωματωμένο σύστημα εστιών με κάνιστρο Cooking Back-country


ΕΡΕΥΝΑ

Εξαιρετικό σύστημα σόμπας κάμπινγκ για θέρμανση νερού και γρήγορη προετοιμασία γευμάτων στο μονοπάτι.

Αυτό το υπαίθριο σύστημα μαγειρέματος αναψυχής περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη εστία κάνιστρου, μια κατσαρόλα 1 λίτρου. Φορητό για πεζοπορία, πεζοπορία και περιπέτειες στην εξοχή.

Η βάση της εστίας, ένα φυσίγγιο υγραερίου 110g μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στην κατσαρόλα για εύκολη μεταφορά.

 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ
 • βίντεο
 • καθέκαστα
 • εφαρμογή
 • Συχνές Ερωτήσεις
 • ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
 • Ερώτηση
πληροφορίες προϊόντος
Αριθμός μοντέλουFMS-X1ΥλικόΑλουμίνιο, Ανοξείδωτο ατσάλι
Ανοίξτε το μέγεθοςΦ128 × 173 χιλιοστάPower2200w
Αναδιπλούμενο μέγεθοςΦ128 × 78 χιλιοστάΤύπος αερίουΒουτάνιο προπάνιο
Όγκος δοχείου1LΒάρος511g
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ

- Αυτό το φορητό σύστημα μαγειρέματος εξωτερικού χώρου που αποτελείται από ενσωματωμένη βάση κουζίνας και ανθεκτική κατσαρόλα αλουμινίου.

- Η μαγειρική κατσαρόλα είναι κατασκευασμένη από σκληρό ανοδιωμένο αλουμίνιο, καλυμμένη με θερμομονωτικό περίβλημα νεοπρενίου για να προστατεύει τα χέρια σας ενώ διατηρεί το φαγητό ή το νερό ζεστό.

- Υπάρχει σχεδιασμός εναλλάκτη θερμότητας στον πάτο της κατσαρόλας από αλουμίνιο που μπορεί να μεταφέρει τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά για να επιτύχει γρήγορο χρόνο βρασμού και να εξοικονομήσει καύσιμο.

- Οι αναδιπλούμενες λαβές είναι κατασκευασμένες από στιβαρό ανοξείδωτο χάλυβα με πλαστική επίστρωση που μπορεί να προστατεύσει τον χρήστη από τον τραυματισμό από την υψηλή θερμοκρασία.

- Η βάση της εστίας αυτού του συστήματος μαγειρέματος εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένη από νάιλον υλικό που μπορεί να αντέξει τη θερμότητα πολύ καλά. Χτισμένο σε πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη για να ανάβει εύκολα φωτιά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστή σόμπα κάμπινγκ προσθέτοντας μια επιλογή στήριξης κατσαρόλας.

- Χαρακτηρίζεται από ελαφρύ, γενναιόδωρο όγκο, γρήγορο βρασμό, εύκολο φωτισμό και ρύθμιση φλόγας, εξαιρετικό σχέδιο φωλιάς. Αυτό το υπαίθριο σύστημα μαγειρέματος προσφέρεται για περιπέτειες στην εξοχή, σόλο κάμπινγκ ή πεζοπορία το Σαββατοκύριακο, πεζοπορία.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ
Βίντεο
καθέκαστα

8 ενσωματωμένο σύστημα εστιών ταχείας βρασμού

ΑΙΤΗΣΗ
Συχνές Ερωτήσεις
 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε κατσαρόλα σε αυτή τη βάση σόμπας;

  Αυτή η βάση σόμπας χρησιμοποιείται συνήθως με τη συμβατή κατσαρόλα εναλλάκτη θερμότητας λόγω του μοναδικού σχεδιασμού του καυστήρα ακτινοβολίας. Αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στήριγμα κατσαρόλας στο επάνω μέρος του καυστήρα και, στη συνέχεια, η βάση της σόμπας μπορεί να υποστηρίξει άλλους τύπους μεγαλύτερων δοχείων.

 • Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε την ανατροπή του δοχείου στο έδαφος;

  Μπορούμε να παρέχουμε μαζί ένα σταθεροποιητή κάνιστρου ABS με αυτό το σύστημα σόμπας, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε σε χιονισμένο ή ανώμαλο έδαφος χωρίς να ανησυχείτε.

 • Πώς να εξασφαλίσετε την καλή απόδοση του καυστήρα αερίου σε σκληρό περιβάλλον;

  Εάν ο χρήστης χρησιμοποιήσει αυτή τη βάση με ακτινοβολία απευθείας κάτω από μέτριο άνεμο, μπορεί να χρειαστεί διπλάσιος χρόνος για να βράσει το νερό. Και αν αυτό το φορητό σύστημα μαγειρέματος κάμπινγκ μπορεί να περικλείεται πλήρως με παρμπρίζ, το σύστημα εναλλαγής θερμότητας θα μεταφέρει τη θερμότητα αρκετά αποτελεσματικά και θα κάνει 1 λίτρο νερό να βράσει περίπου 3'15" λεπτά.

 • Μπορείτε να παρέχετε προσαρμοσμένα προϊόντα επωνυμίας;

  Καλωσορίζουμε το προσαρμοσμένο αίτημα για όλα τα προϊόντα, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, τη συσκευασία, το λογότυπο και ακόμη και το σχέδιο της δομής.

 • Τι είδους καύσιμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σύστημα μαγειρέματος/σόμπα;

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το πρότυπο EN417 φυσίγγιο μικτού αερίου βουτανίου και προπανίου όπως 110g, 230g & 450g. Είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσετε από υπαίθριο κατάστημα ή κατάστημα υλικού.

 • Θα χωράει ένα δοχείο υγραερίου 230 γραμμαρίων εκεί με όλα τα άλλα;

  Μόνο ένα δοχείο αερίου 110 g μπορεί να τοποθετηθεί στο μπολ και, στη συνέχεια, καλύψτε την κατσαρόλα από το καπάκι TPE στο τέλος. Απλώς βάλτε τον καυστήρα μέσα στην κατσαρόλα 1 λίτρου πρώτα ανάποδα και στη συνέχεια τοποθετήστε το μπολ που περιλαμβάνεται.

 • Πώς να συνδεθείτε σε ένα δοχείο καυσίμου;

  Βεβαιωθείτε ότι η κασέτα αερίου διατηρείται σε όρθια θέση, συνδέστε τη βαλβίδα της σόμπας βιδώνοντάς την προσεκτικά στην κασέτα αερίου. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε σταυρώσει το νήμα στη σόμπα και στο φυσίγγιο αερίου

ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
Ερώτηση
Όνοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο *
Εταιρεία
Μήνυμα *
Ανατροφοδότηση
Ανατροφοδότηση