Όλες οι κατηγορίες
EN

Ιδρύθηκε στο 2001
Παρέχετε κυρίως υπηρεσία OEM & ODM
4 ανεξάρτητα εργαστήρια παραγωγής
Έλεγχος BSCI & ISO9001 από το εργοστάσιο

 • Εργαστήριο εστιών & μαγειρικών σκευών Camping

  Επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και παραγωγή ειδών εστιών αερίου και ελαφρών σκευών από το 2001.

  Υπάρχουν 4 αυτόματες γραμμές παραγωγής, 7 μονάδες CNC μηχανές, αυτόματη μηχανή τεντώματος & μηχανή έγχυσης για εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

  Όλα τα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά πριν από την αποστολή, κάνουμε δοκιμή διαρροής αερίου & καύσης για κάθε σόμπα.

 • Συνεργείο Πτυσσόμενων Επίπλων

  Δημιουργώντας το εργαστήριο πτυσσόμενων επίπλων το 2010, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και συνοπτικής σχεδίασης.

  Επενδύστε τη μηχανή κάμψης, τη μηχανή διάτρησης και τη ραπτομηχανή για να δημιουργήσετε καρέκλα κάμπινγκ, πτυσσόμενο τραπέζι, βρεφική κούνια και υπαίθριο κινητό ντουλάπι.

  Η ομάδα μας με επαγγελματικές δεξιότητες μπορεί να κατασκευάσει νέα σχέδια σύμφωνα με διαφορετικές προσαρμοσμένες απαιτήσεις.

 • Εργαστήριο Σκηνών

  Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στις δεξιότητες ραπτικής, επεκταθήκαμε στην κατηγορία σκηνών και δημιουργήσαμε το εργαστήριο το 2020.

  Όλοι οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας έχουν ισχυρή ικανότητα και μεγάλο ενθουσιασμό στην ανάπτυξη ελαφριών σκηνών, μουσαμάδων.

  Θέλουμε να αναδείξουμε εξαιρετικά ελαφριά και υψηλού επιπέδου εργαλεία backpacking για επαγγελματική περιπέτεια σε εξωτερικούς χώρους.

 • Εργαστήριο Παραγωγής Υλικού

  Προκειμένου να ελέγξουμε καλύτερα την ποιότητα και την ακρίβεια του προϊόντος, επενδύουμε περισσότερες μηχανές κοπής λέιζερ, μηχανές συνεχούς αυτόματης σφράγισης, μηχανή διάτρησης και μηχανή συγκόλλησης το 2018.

  Με έμπειρους τεχνικούς καλουπιών, μπορούμε να κατασκευάσουμε ψησταριές μπάρμπεκιου και ξυλόσομπες για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές απαιτήσεις της αγοράς.

  Τώρα υπάρχουν 80 εργαζόμενοι στο εργαστήριο παραγωγής υλικού, μπορούμε να επιτύχουμε τη μηνιαία χωρητικότητα 100,000 τεμ.

Ανατροφοδότηση
Ανατροφοδότηση