Όλες οι κατηγορίες
EN

Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς

  • 01. Εταιρικό προφίλ
  • 02.Εταιρικός Πολιτισμός
  • 03.Εισαγωγή ομάδας

Εταιρικό Προφίλ

Η Zhejiang Deermaple Outdoor Products Co. Ltd. είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων κατασκήνωσης υψηλής ποιότητας για υπαίθριες εκδρομές και ταξίδια κατασκήνωσης. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Κίνα σε εστίες πλάτης και μαγειρικά σκεύη κατασκήνωσης από το 2001.

Η περιοχή του εργοστασίου μας καλύπτει 45000m², υπάρχουν 4 αυτόματες γραμμές παραγωγής και σχεδόν 400 εργαζόμενοι. Η μηνιαία παραγωγική ικανότητα φτάνει τις 300,000 μονάδες.

Μεγάλες ποσότητες από τις εστίες κάμπινγκ και τα ελαφριά μαγειρικά μας σκεύη εξάγονται σε 100 χώρες στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ωκεανία. Εξυπηρετούμε για πολλά εμπορικά σήματα του εξωτερικού όπως η Walmart & Kmart.

Όλες οι εστίες αερίου έχουν πιστοποίηση CE & UKCA, τα μαγειρικά σκεύη και τα επιτραπέζια σκεύη κάμπινγκ έχουν περάσει το τεστ FDA, LFGB. Το εργοστάσιό μας κέρδισε έλεγχο BSCI και ISO9001:2008.

Με ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης που αποτελείται από 12 επαγγελματίες μηχανικούς σχετικά με το σχεδιασμό των κατασκευών και τη μεταρρύθμιση της τεχνικής. Η συνεργασία OEM & ODM είναι ευπρόσδεκτη και ανυπομονούμε να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικά προϊόντα.

Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει εξοπλισμό μαγειρικής εξωτερικού χώρου, πτυσσόμενα έπιπλα camping, ελαφριές σκηνές. Καλωσορίστε την προσαρμοσμένη παραγγελία σας σε διάφορα είδη προϊόντων που σχετίζονται με το κάμπινγκ.

Εταιρική Κουλτούρα

"Στην Deermaple, θέτουμε την ποιότητα ως προτεραιότητά μας. Η ακεραιότητα και το win-win είναι οι βασικές μας αξίες. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε πλήρη σειρά πρακτικών προϊόντων κατασκήνωσης για τους ανθρώπους να έρθουν κοντά και να απολαύσουν τον χρόνο τους στη φύση. "- David Lv, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Deermaple.

Πάντα ήταν το όραμά μας να γίνουμε ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υπαίθριας κατασκήνωσης στον κόσμο. Η καινοτομία και η μεταρρύθμιση της τεχνικής είναι το ιδανικό που βάζουμε στο σχέδιο κάθε προϊόντος.

Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα σκεύη κάμπινγκ, ελαφριά κουζίνα υγραερίου, σκηνή κάμπινγκ και πτυσσόμενα έπιπλα κάμπινγκ.

Στόχος της Deermaple είναι να παρέχει τον καλύτερο πρακτικό και καινοτόμο εξοπλισμό κατασκήνωσης, ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τον χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους.

Εισαγωγή ομάδας

Ο ιδρυτής - ο κ. David Lv, ο οποίος είναι γοητευμένος στο κάμπινγκ.

Ενώ ένα ταξίδι περιπέτειας στα 20 του, συνειδητοποίησε ότι τα αξιόπιστα εργαλεία κάμπινγκ είναι πολύ ζωτικής σημασίας. Αποφάσισε να φέρει εξοπλισμό κάμπινγκ για τους backpackers και τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Σκόπευε να καλέσει περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε υπαίθριο κάμπινγκ και άλλες υπαίθριες περιπέτειες.

Το 2001, το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε στο Zhejiang της Κίνας. Και δημιουργήσαμε την πρώτη μάρκα εξοπλισμού κατασκήνωσης στην αγορά της Κίνας.

Διαθέτουμε εργαστήριο 45,000m², υπάρχουν 4 σύγχρονες αυτόματες γραμμές παραγωγής και σχεδόν 400 εργαζόμενοι τώρα. Και η μηνιαία παραγωγική μας ικανότητα μπορεί να φτάσει τις 300,000 μονάδες.

Η Deermaple έθεσε την ποιότητα ως προτεραιότητα διατηρώντας παράλληλα την παραγωγή ασφάλειας. Όλα τα είδη επιθεωρούνται αυστηρά πριν από την αποστολή.

Με επαγγελματική ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης που αποτελείται από 12 μηχανικούς σχετικά με το σχεδιασμό των δομών και τη μεταρρύθμιση της τεχνικής. Το εργοστάσιό μας έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει νέα καλούπια και να παράγει νέα είδη σύμφωνα με διαφορετικές προσαρμοσμένες απαιτήσεις. Τείνουμε να είμαστε ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές που μπορεί να παρέχει πλήρη γκάμα πολλαπλών χρήσεων και πρακτικά προϊόντα για υπαίθρια περιπέτεια, πεζοπορία με σακίδιο, οικογενειακό κάμπινγκ και κατασκήνωση RV.

ΟΘΟΝΗ VR
ΟΘΟΝΗ VR

Κατανοήστε καλύτερα την εταιρεία μας μέσω VR

Η Ιστορία Μας

2001

Η Deermaple με έδρα το Zhejiang, παράγει κυρίως μαγειρικά σκεύη από αλουμίνιο και ελαφριές εστίες για ξένες μάρκες.

2003

Γίναμε το πρώτο εργοστάσιο στην Κίνα που επικεντρώνεται στην παραγωγή εστιών κάμπινγκ και μαγειρικών σκευών.

2005

Συνεργάστηκε με μια ορειβατική ομάδα και ο εξοπλισμός μαγειρικής μας απέδωσε πολύ καλά κάτω από ακραίο κρύο στο Mount Mushitage με υψόμετρο 7564M.

2008

Η πρώτη εξαιρετικά ελαφριά σόμπα αερίου τιτανίου FMS-116T που παρουσιάστηκε στην αγορά, ζυγίζει μόνο 48 γραμμάρια. Και κέρδισε το βραβείο εξωτερικού χώρου της Ασίας.

2010

Αύξηση του εργαστηρίου κατασκευής για πτυσσόμενα έπιπλα, τα προϊόντα περιλαμβάνουν τραπέζι κάμπινγκ, πτυσσόμενες καρέκλες και άλλα σχετικά προϊόντα για κάμπινγκ αυτοκινήτου.

2012

Ιδρύθηκε υποκατάστημα Hangzhou και η σόμπα ηφαιστείου FMS-118 χρησιμοποιήθηκε στο στρατόπεδο επίθεσης στο Έβερεστ σε υψόμετρο 8300 μέτρων

2014

Προκειμένου να αυξήσουμε την παραγωγική ικανότητα και να επεκτείνουμε την κλίμακα παραγωγής, μεταφέραμε το εργοστάσιό μας στην πόλη Hangzhou. Ταυτόχρονα, προσελκύουμε περισσότερους ταλαντούχους ανθρώπους να ενωθούν μαζί μας.

2018

Κατασκευάσαμε το δικό μας εργοστάσιο με εργαστήριο 45,000m² και επενδύουμε πολλές αυτόματες μηχανές CNC για να βελτιώσουμε την καλύτερη ποιότητα και να διασφαλίσουμε την ακρίβεια.

2020

Δημιουργήσαμε εργαστήριο παραγωγής σκηνών για να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε ολοκληρωμένα προϊόντα κατασκήνωσης για ανθρώπους που έρχονται κοντά στη φύση.

2021

Για να εμπλουτίσουμε τον τύπο των προϊόντων μας, δημιουργήσαμε το εργαστήριο παραγωγής μετάλλων.

Εργοστάσιο

Η Deermaple δεσμεύεται να παρέχει τον καλύτερο αξιόπιστο εξοπλισμό κατασκήνωσης. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι πάντα το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας επενδύει πολλές προηγμένες εγκαταστάσεις δοκιμών για τον έλεγχο των τελικών εξαρτημάτων, αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι κάθε εξάρτημα είναι πραγματικά πιστοποιημένο. Κάνουμε πάντα αυστηρή επιλογή υλικού, επιθεώρηση διαδικασίας παραγωγής, έλεγχο εμφάνισης και δοκιμή απόδοσης. Όλα τα προϊόντα θα ελεγχθούν 100% πριν από την αποστολή.

bt
bt
bt
bt
bt
bt

Τιμή

Εξαιρετικά ελαφριά μίνι σόμπα τιτανίου

Στα τέλη του 2012, η ​​εξαιρετικά ελαφριά μίνι σόμπα Titanium FMS-300T κέρδισε το 2013 Gold Winner ISPO. Αυτή η μίνι σόμπα backpack σε συνδυασμό με πολύ μικρή δομή, το μέγεθος της είναι ακριβώς όπως ένα κραγιόν.

Βραστήρας τιτανίου

Ασχοληθήκαμε με την κατασκευή επιτραπέζιων σκευών και τσαγιού τιτανίου από το 2014. Ο βραστήρας τιτανίου κέρδισε και πάλι το Χρυσό Βραβείο ISPO.

Ανατροφοδότηση
Ανατροφοδότηση